Mihai Iepure-Gorski

/

n. 1982, trăiește și lucrează la Cluj

Jocul începe acum, cine este aici, este aici, cine nu este, nu este (Roberto Benigni – Viața e frumoasă)

Fac artă ca și singura modalitate ce mi-a rămas în încercarea de a mă păcăli pe mine însumi că nu sunt mediocru; în curând voi expune în cele mai importante locuri din lume. Este un video la Sesame Street cu Elmo și Ricky Gervais în care lui Elmo îi este greu să adoarmă așa ca Ricky vine să-i cânte un cântec de leagăn, prezentându-se ca și o persoană incredibil de faimoasă. Timp de aproximativ un minut Ricky încearcă să-l convingă pe Elmo că el este întradevăr celebru. Când, în cele din urmă, Elmo acceptă acest lucru, cântecul pe care Ricky i-l pregătise se dovedește a fi de fapt unul gălăgios și nu unul de leagăn. Asta sunt pentru mine, cineva care încearcă să mă convingă că este important, că poate realiza ceva grandios şi este grozav de persistent în asta.

Vreau să fiu în joc așa că mimez că aș fi deja acolo în speranța că odată ajuns acolo voi cunoaște deja toate trucurile jocului.

Îmi place să iau arta din exterior. În afară ești mai în siguranță, ai o șansă mai mare de a scăpa, odată ce greșești; sau o șansă mai mare de a ieși basma curată.

Lucrez cu orice este accesibil și îmi permite să fac ceva cât mai repede, să mă debarasez uşor de ce am în minte ca ceva nou să aibă loc. Sunt total de acord cu ceea ce spune Noel Gallagher referindu-se la muzică: „cântecele îţi cad din cer într-un moment de inspiraţie, trebuie doar să fii pregătit pentru asta”. Mintea mea trebuie să fie curată şi mereu pregătită!

Vezi blogul lui MIG sau citește un articol despre expoziția „Dacă tot vine vorba de munți „ de la Galeria Sandwich || din București din martie 2017.

No Current Events

View Events Archive

Share with your friends


Submit