Curte
  • Event Time:

 

„Și un copil de 7 ani ar putea să facă asta”

„Asta e artă…?”

„Nu înțeleg cine ar da atât de mulți bani pe așa ceva”

„Dar pentru asta nu îți trebuie talent”


„Pur și simplu nu înțeleg arta contemporană”


Tuturor ne trec gânduri asemănătoare prin minte, dar lucrurile pot fi privite mereu și din altă perspectivă. Cine sunt artiștii contemporani, cum lucrează, care sunt intențiile lucrărilor pe care le creează și ce vor să ne spună nouă, celor care le privim?

Vino la un tur ghidat în spațiile de expoziție ale Fabricii de Pensule ca să vezi primele expoziții ale acestui sezon. Vei avea ocazia să pui întrebări legate de artiști și lucrările lor într-un mediu relaxat și să îți formulezi propriile răspunsuri despre arta contemporană.

Vom vedea cele patru expoziții deschise acum:
Alfredo Aceto | Unreachable Turtles @ Lateral ArtSpace
Răzvan Anton| Heliographic recorder @ Raft
Cu excepția riveranilor | Expoziție de grup @ Pilot
forever is shorter | Maje Mellin & Enric Fort Ballester @ Pilot

Turul ghidat se adresează oricui este câtuși de puțin intrigat de arta contemporană sau de artă în general. Sau pur și simplu vrea să afle mai multe despre expozițiile deschis acum.
Turul va începe din curte, este gratuit și va fi ținut în limba română pentru un grup de maxim 15 de persoane. 

Pentru a participa la tur este necesar să te înscrii aici.


🎨  Vino după turul ghidat la un artist talk pentru a-i asculta pe câțiva dintre artiștii care expun vorbind despre artă și practica lor. 


________
Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit