Sala Studio / Etajul Unu
  • Event Time:

Un cuplu încearcă să-și găsească ritmul comun, pentru a concepe un copil. Ea – o ziaristă care s-a reorientat spre meditație și Feng Shui, spre descoperirea armoniei interioare prin ignorarea a ceea ce e rău și urât în lume. El – un actor neafirmat încă, obsedat de nedreptățile și abuzurile din jurul său. Decizia de a intra în contact cu un sclav eliberat de la o stână pentru a crea un spectacol de teatru cu impact social îi face pe cei doi să se confrunte abrupt cu realitatea imediată și cu propriile lor neliniști. Implicare sau izolare? Încercarea de a transforma lumea sau privirea detașată a marelui spectacol al vieții, plin de contradicții și interese divergente?

concept și regie: Theodor-Cristian Popescu
cu: Alexandra Caras, Florin Caracala, Mirel Ovidiu Rusu, Paul Socol, Vlad Udrescu
dramaturgie: Maria Manolescu
scenografie: Cristina Milea
asistent scenografie: Gabriella Spiridon
light design: Alexandros Raptis
muzică originală: Andrei Raicu
asistent tehnic: Carina Bunea
producător: Colectiv A
co-producător: Federația Fabrica de Pensule

Durata: 100′
Limba: română, cu supratitrare în engleză

CUMPĂRĂ BILETE

_________________________________

Theodor-Cristian Popescu este autorul a peste 40 de spectacole realizate în România, S.U.A și Canada. Profesor de regie și actorie la UNATC București, Universitatea Montana, Școala Națională de Teatru a Canadei, Universitatea Québec la Montréal și UAT Târgu-Mureș. A înființat și condus două companii independente de teatru la București și Montréal.

________________________________

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit