Sala Studio / Etajul Unu
  • Event Time:

Spectacolul propune patru fire narative principale, independente unul de celălalt, care dau naștere la mai multe variante posibile. Fiecare rădăcină este o adaptare liberă a textului Vizita bătrânei doamne de Friedrich Dürrenmatt, care pune în prim plan felul în care un colectiv gestionează o criză morală amânată timp de decenii. Pe scurt, [S.R.L] oferă o viziune în detaliu asupra modului în care interacțiunea oamenilor în momente critice poate să ducă la bifurcații în percepțiile și valorile morale fundamentale ce stau la baza societății. Pe principiul bulgărelui de zăpadă, relația dintre cauză și efect adâncește criza și conflictul, ducând astfel la un moment zero al responsabilității individuale.

concept & regie: Florin Caracala
cu: Alexandra Caras, Cătălin Filip, Alina Mișoc, George Sfetcu, Andreea Spătaru, Doru Taloș
dramaturgie: Alexa Băcanu, Alexandra Chițu, Ana Cucu Popescu, Petro Ionescu
muzică originală: bodoki-halmen zsolt
asistent muzical: /ka.
video: Andrei Cozlac, Marian-Mina Mihai
desene: Lucia Mărneanu
producător: Colectiv A

Durata: 100′
Limba: română, cu supratitrare în engleză

duminică 05/11/2017 de la 18:00 la 19:40  –  CUMPĂRĂ BILETE

duminică 05/11/2017 de la 21:00 la 22:40  –  CUMPĂRĂ BILETE

_______________________________

Florin Caracala a absolvit Facultatea de Teatru la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași și Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică, unde a studiat Artele Spectacolului, Regie și Actorie. Cele mai recente spectacole în care a jucat sunt Ea e băiat bun, Lumi posibile și Acesta nu este un joc. A implementat mai multe proiecte în ultimii 10 ani și a avut o activitate prolifică în domeniul regiei, cele mai recente spectacole ale sale fiind 2 ore, Identity Check, Party A Blowing. În perioada 2012-2015 a ocupat poziția de director general al Asociației Compania FaPt – Fabrica de Artă și Producție Teatrală.

_______________________________
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit