Sala RAP / Parter
  • Event Time:

Trăim experiența pierderii în atât de multe feluri: sfârșitul unei relații, eșecul unui proiect, moartea unui membru al familiei, plecarea din țară unui prieten drag, pierderea locului de muncă sau un examen ratat. Ne confruntăm constant cu situații de pierdere și, din nevoie, ne-am dezvoltat propriile moduri de a le face față. Uneori ne închidem în casă și ne cufundăm în tăcere. Alteori ascultăm același cântec la nesfârșit. Iar alteori refuzăm cu totul realitatea pierderii. Răsfoim mărturii intime din acest registru pentru a afirma, pentru noi toți, dreptul la doliu. Trasăm un spațiu în care durerea poate primi un nume, într-o încercare colectivă de a defini noi ritualuri de plângere.

de: Kelemen Kinga & Rarița Zbranca
producător: Temps d’Images

intrare liberă

În exercițiul multiplelor identități personale și profesionale pe care le experimentează și în care ocazional se intersectează, Kinga și Rarița formează un colectiv performativ temporar pentru a explora vulnerabilitățile lor ca lucrătoare culturale, ca femei, ca oameni.

____________

Program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

 

Share with your friends


Submit