Parcul Feroviarilor
  • Event Time:

Vă invităm să petrecem din nou două zile în Parcul Feroviarilor!

Am amplasat recent în parc pavilionul mobil FabHub, care va fi gazda multor evenimente pe parcursul acestui an. Avem nevoie de o mână pentru curățarea zonei din jurul acestuia, ca să creăm împreună un spațiu mai prietenos pentru toată lumea care vrea să petreacă mai mult timp în parc. Ne lansăm și la un campionat de ping-pong, iar luni lansăm pavilionul cu o proiecție de film în aer liber.

event facebook

Duminică, 23 iulie
17:00 Curățenie de vară
18:00 Campionat de ping-pong cu premii

Luni, 24 iulie
20:00 Lansare pavilion FabHub și proiecție de film (voi vă aduceți păturile, iar popcornul și limonada sunt din partea casei)


FabHub este un proiect al Fabricii de Pensule, un spațiu comun/incubator de proiecte care încurajează colaborarea între artă, cultură și industrii creative.
FabHub este un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank.
Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunătățirea calității vieții ȋn spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profeșioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului ȋntre organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști.
#urbaniada

Share with your friends


Submit