Bar / Etajul Unu
  • Event Time:
Spaţiile de co-working au început să devină din ce în ce mai cunoscute în Cluj. Promovând industriile creative în rândul tinerilor, aceste spaţii sunt locul potrivit de unde poţi lucra şi unde îţi poţi dezvolta ideile.
 
Fiecare dintre noi cunoaște pe cineva care lucrează non-stop la laptop, alături de o ceașcă de cafea din care bea ore întregi și abuzează de accesul gratuit la Wi-Fi. Sau își transformă camera de zi într-un birou, de îndată ce colegii părăsesc apartamentul. Programând în mijlocul nopții, alergând în jurul orașului pentru a găsi colaboratori.
 
FabHub? Să fie oare vorba despre atmosfera pozitivă, de inspirație și de oamenii potriviți, în timp ce sunt înconjurați de o bibliotecă de reviste de artă contemporană?
 
Începând cu 6 octombrie lansăm proiectul FabHub, co-working space cultural ce unește comunitățile creative ale Clujului chiar în inima Fabricii de Pensule. Destinat în special lucrătorilor culturali și altor independenți creativi, suntem o comunitate de suflete creative în creștere rapidă.
 
La inaugurarea spațiului FabHub, incubatorul de creativitate al Fabricii de Pensule, vom face cunoștință cu prima generație de creativi care au participat la concursul de regenerare al Parcului Feroviarilor. În cadrul acestui eveniment, vom prezenta calendarul de implementare al ideilor creative și temporare din parc.
 
Vă așteptăm să ne fiți alături la lansarea unui nou capitol în povestea centrului independent de artă contemporană din Cluj!
___________
FabHub este un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank, derulat de Fabrica de Pensule.
 
Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunătățirea calității vieții ȋn spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profeșioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului ȋntre organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști. Urbaniada este un proiect ING Bank.
 
Share with your friends


Submit