RAFT spațiu de artă / Etajul Unu
  • Event Time:

vernisaj: luni, 18 decembrie, ora 19:00

Dacă te plimbi prin cartiere, o dată la câteva străzi vezi un fotoliu, o canapea, o saltea sau un scaun. Orașul se transformă într-o sufragerie imensă, dubioasă și zgomotoasă. Dacă am lua televizoarele abandonate și le-am pune în fața scaunelor scoase pe stradă, nu ne-am mai întoarce acasă.

Denisa Niţă s-a născut în Bucureşti, în 1993. Scrie şi fotografiază, în special despre scene urbane pe care le observă zi de zi. Scene banale sau violente, triste ori hilare, despre necunoscuţi pe care i-a văzut doar câteva secunde sau despre oameni pe care îi ştie de-o viaţă. Din 2014 textele îi apar în diferite publicaţii, cum ar fi Dilema Veche şi Sub25.

H.A.v.
Proiectul de lungă durată H.A. (Hipster Art) propune sublinierea unui gen de artă, descoperit mai mult în mediul online, şi testarea acestuia într-un mediu aproape convenţional de expunere.
_____________
Program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanţării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit