Sala Studio / Etajul Unu
  • Event Time:

6 decembrie – ora 19:00
Rezervări: http://bit.ly/2jn2gon

7 decembrie – ora 14:00
Rezervări: http://bit.ly/2yvTd7a

După un succes sold-out în Anglia şi Irlanda, Blink Dance Theatre organizează un turneu a producţiei FOUR CORNERS. Spectacolul împleteşte povestea, dansul şi muzica originală live. Publicul păşeşte în viaţa a patru străini chiar când poveştile lor incep să scape de sub control.

Trailer: https://youtu.be/OWY71BLD8m0

Blink Dance Theatre împinge limitele teatrului inclusiv și explorează identitatea personajelor pe fundalul unor culori vibrante, ritmuri unice și soundscape.

Având ca temă principală incluziunea socială, spectacolul promovează modelul pozitiv de dizabilitate. Piesa dorește să atragă tinerii și adulții cu dizabilități de învățare sau fizice, fiind dezbătute teme sociale de egalitate și auto-reprezentare a persoanelor vulnerabile, prezentând o victorie cuprinsă de inspirație și motivație a personajului principal.

Piesa însă este în aceeași măsură o realizare artistică, fiind accesibilă în egală măsură copiilor și adulților, având în vedere un public cât mai variat – incluziunea este o problema socială, a tuturor.

Piesa include artele de teatru-dans multisenzoriale și va include supratitrare în limba română.

💡 După spectacol te invităm la lansarea, în premieră mondială, a albumului de debut a directorului Delson Weeke’s, care face parte din proiectul Pull Up.

________________________________
Turneul în România a fost produs de Halima Habil și realizat cu sprijinul BBC, Arts Council și Goldsmiths University of London și Unlimited.

Project Pull Up este o initiativa Unlimited, cu fonduri Spirit of 2012.
_________________________________

Program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit