Parcul Feroviarilor
  • Event Time:

Dacă îţi doreşti să faci mişcare într-un context distractiv, te invităm la Afro Aerobic! Dans african în aer liber, alături de tobe live, cu ocazia reactivării Parcului Feroviarilor.

Atelierul presupune un stil de dans expresiv, energic şi jucăuş, care încurajează comunicarea între mişcări şi ritmurile live.
Vom avea ocazia să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine prin prisma atenţiei pe care o vom acorda proceselor nonverbale.

Participarea este gratuită. Recomandăm haine comode.
Sunt bineveniți participanți de toate vârstele, indiferent de experiența în dans.
La finalul atelierului vă invităm la o gustare sănătoasă şi la discuţii.

Program:
13:50-14:00- Gathering, cunoaştere
14:00-15:00- Dans african
15:00-15:30- Gustare, discuţii

Eveniment organizat de membri ai proiectului Cercul Întreg, dedicat educaţiei alternative prin ritm, mişcare şi joc.
Coordonator:
Diana Luiza Mocăniță: pasionată de dans conştient, psiholog și lucrător prin arte combinate, practică dansurile africane pentru a pune în lumină calităţile umane. Diana facilitează workshop-uri de dans african şi ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin mişcare. A urmat cursuri de percuţie africană, dans african şi psihoterapie prin mişcare şi dans.

_________
Eveniment susținut de FabHub.
FabHub este un proiect al Fabricii de Pensule, un spațiu comun/incubator de proiecte care încurajează colaborarea între artă, cultură și industrii creative. În viziunea noastră, construirea unui hub creativ presupune un efort comun. Scopul nostru este crearea unei platforme pentru căutare, definire, organizare și implementare de idei pentru un Cluj creativ.

FabHub este un proiect Urbaniada, derulat de Fabrica de Pensule. Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunătățirea calității vieții ȋn spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profeșioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului ȋntre organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști.
Urbaniada este un proiect ING Bank.

Share with your friends


Submit