Cluj HUB
  • Event Time:

„Ne cunoaștem profund unii pe alții când ne ascultăm vorbind despre idei și idealuri, când ne privim adânc în ochi, când ne observăm deciziile și faptele. Vă întreb: Este posibil să îți cunoști profund țara? Ni se strigă din news feed-uri cum ar trebui să fie țara, burtierele buletinelor de știri ne silabisesc idei despre identitatea națională. Cu toate acestea, întrebați-vă dacă există o altă posibilitate, autentică, în care să îți poți asculta țara vorbind despre propriile ei idealuri. Eu cred ca țara are ideile ei, doar ale ei. Le are demult, de când s-a născut și despre multe dintre idealurile ei a renunțat să mai vorbească. Discursul ideilor țării e cuprins în Constituție, o carte nu prea veche despre idealuri, pe care vă propun să o deschidem împreună și să ne privim țara adânc în ochi.” (Ioana Trană)

 

Coordonatoare atelier: Ioana Trană

Perioadă de desfășurare: 11 – 12 noiembrie 2017 | 11:00 și 15:00

Loc: Cluj Hub, Str. Regele Ferdinand nr. 22-26, Central etaj 3

Număr locuri: 15 participanți

ÎNSCRIE-TE AICI

Atelierul se desfășoară în limba română.

Data limită de înscriere: 4 noiembrie 2017

 

Ioana Trană este specialistă în drepturile omului și pune în aplicare empowerment law, ceea ce presupune o distribuire echitabilă a puterii între stat și cetățean. Se poziționează constant împotriva discriminării. A absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș Bolyai în anul 2001 și este membră a Baroului Cluj din anul 2005. În anul 2007 alături de Luiza Budușan a înființat Societatea Civilă de Avocatură Budușan și Asociații, unde activează în prezent ca și partener. În anul 2012 a dobândit titlul academic “Master in Animal Law and Society”, acordat cu distincţia Cum Laude de către Facultatea de Drept, Universitatea Autonomă din Barcelona. A inițiat și organizat conferința susținută de filosoful Peter Singer la Cluj Napoca în anul 2013, fiind prima vizită a acestuia în România.

_____________

Breaking Views

6 noiembrie – 10 decembrie 2017

Organizator: Centrul Cultural Clujean (CCC)

Parteneri: Federația FABRICA DE PENSULE, Asociația COLECTIV A

______________

Program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.