Sala Studio / Etajul Unu

Andreea Novac revine în acest an cu o serie nouă de întâlniri directe și intuitive cu mișcarea, cu dansul, cu corpul. Atelierele de dans contemporan, pe care le va susține la Fabrica de Pensule în lunile februarie și martie, abordează corpul ca pe un spațiu deschis, de explorat, un spațiu capabil să surprindă și să ne suprindă. Ne vom lăsa ghidați de imaginație, sensibilitate și creativitate pentru a descoperi ceea ce este profund personal, unic și irepetabil în felul nostru de a fi în mișcare. Și vom dansa mult!

Atelierele sunt structurate în 2 module:

↠ 16 – 17 – 18 februarie

↠ 9 – 10 – 11 martie

Deși miza lor este cumulativă, participarea nu este condiționată de prezența la ambele ateliere (module independente).

Preț: 70 lei | modul

Înscrieri: https://goo.gl/forms/mTGd1BElPgIjpAis2

Număr maxim de participanți: 17 persoane / modul

Aceste ateliere aduc și toate beneficiile exercițiului fizic complex pe care dansul contemporan îl presupune: o mai bună conștientizare și folosire a propriului corp, corecția eventualelor poziții posturale greșite, elemente de coordonare, plasament, echilibru, per ansamblu o condiție fizică și mentală îmbunătățită. Vom fi mai ușori, mai flexibili, mai energici!

Programul detaliat:

MODUL 1

↠ vineri, 16 februarie | 19:00 – 21:00

↠ sâmbătă, 17 februarie | 12:00 – 14:00

↠ duminică, 18 februarie | 12:00 – 14:00

 

MODUL 2

↠ vineri, 9 martie | 19:00 – 21:00

↠ sâmbătă, 10 martie | 12:00 – 14:00

↠ duminică, 11 martie | 12:00 – 14:00

*deadline înscrieri: 7 martie

___

Locație: Fabrica de Pensule | Sala Studio – etajul întâi

Atelierele sunt adresate persoanelor peste 18 ani.

Nu este necesar un nivel de pregătire.

eveniment Facebook

___________________

Andreea Novac este coregraf şi performer. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti. A studiat psihologia şi apoi coregrafia. Piesele sale „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness”, “37 minutes of make believe” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Beneficiază de burse şi rezidenţe de creaţie în străinătate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria), burse pentru cercetare asupra mişcării în Italia şi trece, de-a lungul anilor, printr-un număr considerabil de ateliere de dans contemporan. Creează coregrafie pentru film şi teatru.

___________________

Atelierul de dans contemporan este organizat de Fabrica de Pensule şi co-finanţat de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării

Share with your friends


Submit