Sala RAP / Parter

💡 Având în vedere că numărul maxim de participanți este de 15 persoane / modul, toate locurile pentru atelierele de dans contemporan cu Andreea Novac s-au ocupat.

💡 Lista de așteptare este încă valabilă, astfel vă mai puteți înscrie până la termenul limită pentru fiecare modul, iar în cazul în care se va elibera un loc, veți primi un e-mail de înștiințare.

 

Andreea Novac propune o serie de întâlniri directe și intuitive cu mișcarea, cu dansul, cu corpul. Atelierele de dans contemporan, pe care le va susține la Fabrica de Pensule în lunile noiembrie și decembrie, abordează corpul ca pe un spațiu deschis, de explorat, un spațiu capabil să surprindă și să ne suprindă. Ne vom lăsa ghidați de imaginație, sensibilitate și creativitate pentru a descoperi ceea ce este profund personal, unic și irepetabil în felul nostru de a fi în mișcare. Și vom dansa mult!

 

Atelierele sunt structurate în 3 module:
 
↠ 3 – 4 noiembrie
 
↠ 24 – 25 – 26 noiembrie
 
↠ 8 – 9 – 10 decembrie


Deși miza lor este cumulativă, participarea la unul nu este condiționată de prezența la celelalte două.
 
Preț: 70 lei | modul
 
 

Număr maxim de participanți: 15 persoane / modul

 
Aceste ateliere aduc și toate beneficiile exercițiului fizic complex pe care dansul contemporan îl presupune: o mai bună conștientizare și folosire a propriului corp, corecția eventualelor poziții posturale greșite, elemente de coordonare, plasament, echilibru, per ansamblu o condiție fizică și mentală îmbunătățită. Vom fi mai ușori, mai flexibili, mai energici!
 
 
Programul detaliat:
 
MODUL 1
 
↠ vineri, 3 noiembrie | 18:00 – 21:00
 
↠ sâmbătă, 4 noiembrie | 11:00 – 14:00
 
*deadline înscrieri: 30 octombrie
 
 
MODUL 2
 
↠ vineri, 24 noiembrie | 19:00 – 21:00
 
↠ sâmbătă, 25 noiembrie | 11:00 – 13:00
 
↠ duminică, 26 noiembrie | 11:00 – 13:00
 
*deadline înscrieri: 16 noiembrie
 
 
MODUL 3
 
↠ vineri, 8 decembrie | 19:00 – 21:00
 
↠ sâmbătă, 9 decembrie | 11:00 – 13:00
 
↠ duminică, 10 decembrie | 11:00 – 13:00
 
*deadline înscrieri: 30 noiembrie
 
 
Locație: Fabrica de Pensule | Sala RAP – parter | Sala Studio – etajul întâi
 
____________
 
Andreea Novac este coregraf şi performer. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti. A studiat psihologia şi apoi coregrafia. Piesele sale „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness”, “37 minutes of make believe” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Beneficiază de burse şi rezidenţe de creaţie în străinătate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria), burse pentru cercetare asupra mişcării în Italia şi trece, de-a lungul anilor, printr-un număr considerabil de ateliere de dans contemporan. Creează coregrafie pentru film şi teatru.

______________

Program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit