Lobby/etajul întâi
  • Event Time:

Pentru copii, Crăciunul este unul dintre cele mai speciale momente ale anului. Cu toții o știm!

Din farmecul copilăriei ne rămân amintiri care se șterg în timp. Dar unele, cum ar fi atelierul de modelat cu pastă de zahăr, rămân dincolo de trecerea anilor. Cine nu ar vrea să își amintească o scenă creată și mâncată împreună cu familia?

Fabrica de Pensule organizează înainte de Crăciun un atelier pentru copii. Creativ și distractiv, atelierul este găzduit de artista Cristina Gagiu. Zăpadă, brăduți, steluțe, reni, Moș Crăciun și multe alte figurine haioase comestibile vor fi create în cadrul acestui atelier din pastă de zahăr, un material usor de modelat de către cei mici.

Intrați în spiritul festiv la Fabrica de Pensule!

Înscrieri: https://goo.gl/forms/vdeGF92bREmAat6g1

Taxă de participare: 25 lei
Număr maxim de participanți: 10 copii / atelier
Vârsta recomandată: 4 – 10 ani

Facilitator atelier: Apai Emese – emeseapai@gmail.com
↠ Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare ARTbecedar. Atelierele vor avea loc la Fabrica de Pensule, etajul întâi.

_ _ _ _

Eveniment organizat cu sprijinul Cofetaria Nicole Cluj.

_________________________

ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani.

 

ARTbecedar este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit