Lobby/etajul întâi
  • Event Time:

Sâmbătă vom experimenta modul în care trăirile emoţionale ne sunt influenţate de simţuri. Atelierul propune, prin diverse jocuri şi exerciţii de explorare senzorială, să le ofere copiilor posibilitatea de a-şi conştientiza și analiza propriile simţuri şi senzaţiile care le corespund.

În finalul atelierului vom construi împreună o poveste – amalgam – contopire între simţuri, prin care să ne explicăm fenomenul sinesteziei.

↠ Înscrieri: https://goo.gl/forms/gKs4gez1QnsPnaz93

↠ Taxă de participare: 20 lei
↠ Număr maxim de participanți: 15 copii / atelier
↠ Vârsta recomandată: 4 – 10 ani

↠ Facilitator atelier: Apai Emese – emeseapai@gmail.com
↠ Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare ARTbecedar. Atelierele vor avea loc la Fabrica de Pensule, etajul întâi.

_ _ _ _

Ana Tecar s-a născut şi trăieşte în Cluj. Absolventă de Literatură Comparată U.B.B, în prezent se îndreaptă spre actorie, arte performative şi film. Experienţa unei practici teatrale socio-educative a dobândit-o colaborând cu diferite asociaţii și participând la mai multe proiecte, fiind interesată de modurile în care copiii şi adolescenţii pot fi încurajaţi să-şi exprime-analizeze şi schimbe propriile scenarii de viaţă.

_________________________

ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani.

_________________________

ARTbecedar este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Share with your friends


Submit